flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про встановлення особливого режиму роботи суду

19 жовтня 2021, 14:25

Про встановлення особливого режиму роботи

 

Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 жовтня 2021 року на території Херсонської області з 15 жовтня 2021 року встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення СOVID-19.

У звязку з цим та з метою запобігання розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 серед відвідувачів та працівників Нововоронцовського районного суду Херсонської області, наказом №82-АГ від 19.10.2021 року встановлено особливий режим роботи суду, а саме :

  1. Обмежується пропуск до будівлі суду, осіб:
  • з ознаками респіраторних захворювань та підвищеною температурою;
  • без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски;
  • які не є учасниками судових засідань;
  1. Припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.
  2. Результати розгляду звернень громадян будуть надсилатись на електронну пошту у разі її наявності у зверненні.

У звязку з вищезазначеною інформацією, Нововоронцовський районний суд Херсонської області звертається до громадян ( при необхідності звернення до суду), використовувати сервіс «Електронний суд», який почав функціонувати офіційно з 5 жовтня 2021 року і дає можливість обміну процесуальними документами між судом і учасниками процесів без відвідування суду (Див. Що таке електронний суд).

Крім цього, додатково звертаємо увагу на сервіс EasyCon,  який дозволяє учасникам судового процесу приймати участь у судовому засіданні (далі - СЗ) без безпосередньої присутності в залі СЗ. Для цього необхідно зареєструватись на даному сайті та повідомити відповідною заявою суд про участь у судовому засіданні за допомогою EasyCon.