flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду Павленка Олександра Володимировича на 13 лютого 2018 року об 11 год. 30 хв.

02 лютого 2018, 15:49

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Справа № 660/983/17, пров. № 2/660/12/18

 

02 лютого 2018 року смт. Нововоронцовка

 

В провадженні суду перебуває позовна заява Публічного акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до Павленка Олександра Володимировича про стягнення заборгованості.

Частиною 11 ст. 128 ЦПК України, визначено, що відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Враховуючи відсутність інформації про місцепроживання чи перебування відповідача, Нововоронцовський районний суд Херсонської області викликає відповідача по справі за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до Павленка Олександра Володимировича про стягнення заборгованості – Павленка Олександра Володимировича, 21.10.1985 року народження, в судове засідання, призначене на 13 лютого 2018 року об 11 год. 30 хв. в приміщенні Нововоронцовського районного суду Херсонської області (вул. Тітова,2-А, смт. Нововоронцовка, Херсонська область).

Одночасно повідомляємо, що згідно ч. 1 ст. 280 Цивільного процесуального кодексу України Суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: 1) відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; 2) відповідач не з’явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; 3) відповідач не подав відзив; 4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Суддя Нововоронцовського

районного суду Херсонської області

О.В. Гончаренко