flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду Уманського Михайла Миколайовича, Уманську Ларису Володимирівну, Уманського Дмитра Михайловича, Уманську Олену Михайлівну на 14 год. 00 хв. 13 лютого 2018 року

01 лютого 2018, 16:20

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Справа № 660/1146/17, пров. № 2/660/411/17

 

01 лютого 2018 року смт. Нововоронцовка

 

В провадженні суду перебуває позовна заява представника позивача Бурлая Дмитра Валерійовича, в інтересахпозивача Живодьора Володимира Петровича до Уманського Михайла Миколайовича, Уманської Лариси Володимирівни, Уманського Дмитра Михайловича, Уманської Олени Михайлівни про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Частиною 11 ст. 128 ЦПК України, визначено, що відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Враховуючи відсутність інформації про місцепроживання чи перебування відповідачів, Нововоронцовський районний суд Херсонської області повторно викликає відповідачів по справі за позовом представника позивача Бурлая Дмитра Валерійовича, в інтересахпозивача Живодьора Володимира Петровича до Уманського Михайла Миколайовича, Уманської Лариси Володимирівни, Уманського Дмитра Михайловича, Уманської Олени Михайлівни про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, - Уманського Михайла Миколайовича, Уманську Ларису Володимирівну, Уманського Дмитра Михайловича, Уманську Олену Михайлівну в судове засідання, призначене на 13 лютого 2018 року о 14 год. 00 хв. в приміщенні Нововоронцовського районного суду Херсонської області (вул. Тітова,2-А, смт. Нововоронцовка, Херсонська область).

Одночасно повідомляємо, що згідно ч. 1 ст. 280 Цивільного процесуального кодексу України Суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: 1) відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; 2) відповідач не з’явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; 3) відповідач не подав відзив; 4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

 

 

Суддя Нововоронцовського

районного суду Херсонської області

О.В. Гончаренко